logomedtech2x
Έμφαση στην ποιότητα

Εμπιστοσύνη και Σιγουριά

Με βασικό στοιχείο την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας καλύπτουμε ένα μεγάλο εύρος αναγκών των γιατρών και το σύνολο των επαγγελματιών υγείας παρέχοντας λύσεις εξατομικευμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά με εγγυημένη λειτουργία και κορυφαίες τεχνολογίες.
Πωλήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού
Τεχνική Υποστήριξη και Εκπαίδευση
Ανακατασκευή Εξοπλισμού

Σχετικά με την εταιρία

Εμπειρία και Εξειδίκευση από το 2005
Τα στελέχη της ΙατροτεχνικήςΥποστήριξης δραστηριοποιούνται στον ιατρικό χώρο από το 2005 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Η δραστηριότητα μας είναι η εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων υψηλής ποιότητας ιατρoτεχνολογικών προϊόντων, η τεχνική υποστηριξη και service.

Είμαστε περήφανοι που η παρουσία μας στον χώρο μας έχει κατατάξει από τους μεγαλύτερους εξουσιοδοτημένους εμπόρους ιατρικών μηχανημάτων και συσκευών.

Με απόλυτο σεβασμό στις προτεραιότητες και απαιτήσεις των πελατών μας, με πιστοποιημένο κατάστημα πωλήσεων και service κατά τα διεθνές πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ΙSO 9001:2008.

Σήμερα, δυναμικά και σταθερά συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας διασφαλίζοντας την ποιότητα και την απόλυτη ασφάλεια στις χαμηλότερες τιμές.