Προϊόντα & Υπηρεσίες
15 έτη εμπειρίας στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό
Οι ιατρικές συσκευές & τα ιατρικά μηχανήματα παραδίδονται σε πλήρη και κανονική λειτουργία, με φροντίδα και δαπάνη της εταιρίας μας, σε χώρους όπου μας υποδεικνύει ο πελάτης, σύμφωνα με τις οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρίας και τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφάλειας ασθενών, χειριστών, περιβάλλοντος.

Εγγύηση και Σιγουριά σε όλα τα στάδια

Όλα μας τα τεχνολογικα προϊόντα προσφέρονται με εγγύηση καλής λειτουργίας και πλήρη τεχνική υποστήριξη σε ανταλλακτικά και service, με παρακαταθήκη ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.

Κατά την παράδοση του προϊόντος παρέχεται από την εταιρία μας δωρεάν εκπαίδευση των χειριστών στη θεωρία, το χειρισμό και τη λειτουργία αλλά και στην επισκευή και συντήρηση καθώς και τα μέτρα ασφάλειας των χρηστών και του μηχανήματος.

Ενοικιάσεις Ιατρικών Μηχανημάτων και Προϊόντων

Η εταιρία μας παρέχει την δυνατότητα ενοικίασης ιατρικών μηχανημάτων και συσκευών καθώς επίσης και ιατρικού εξοπλισμού με μηνιαίο κόστος. Εάν το επιθυμείτε, τα μηχανήματα παραδίδονται στον τόπο κατοικίας ή εργασίας σας.
Αξιόπιστα και καλοσυντηρημένα μηχανήματα, επώνυμων κατασκευαστών, εξασφαλίζουν απροβλημάτιστη χρήση. Επιπλέον, όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα με τα πλέον αυστηρότερα κριτήρια.
Τα μηχανήματα ελέγχονται λεπτομερώς πριν από την παράδοση και συνοδεύονται από φυλλάδιο με Οδηγίες Χρήσεως. Κατά την παράδοση, γίνεται επίδειξη της χρήσης και ενημέρωση για τη σωστή και ασφαλή χρήση των μηχανημάτων από το προσωπικό μας.
Ειδικευμένο προσωπικό επεμβαίνει επιτόπου μόλις εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα, μειώνοντας τον χρόνο αργίας.
Το προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη

Εγγυημένος Εξοπλισμός

Καινούργια μηχανήματα στις χαμηλότερες της αγοράς με εγγύηση καλή λειτουργίας και 24ωρη τεχνική υποστήριξη.

Συμβόλαια Συντήρησης & Τεχνικής Υποστήριξης

Ridiculus facilisi condimentum ridiculus tristique nostra litora parturient risus

Καλύπτουμε το 99%

Καλύπτουμε το 99% των ιατρικών μηχανημάτων και συσκευών και παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά και 12μηνη γραπτή εγγύησης καλής λειτουργίας

Πιστοποιημένο Service

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας επισκευάζουν και επιδιορθώνουν τα ιατρικά μηχανήμα και τις συσκευές με βάση τις εργοστιακές προδιαγραφές των κατασκευαστών.

Σαν καινούργια

Μεταχειρισμένα & Ανακατασκευασμένα Ιατρικά Προϊόντα

Ανακατασκευασμένα και Ελεγμένα προϊόντα σε μοναδικές τιμές ευκαιρίας